Υλικά
Προετοιμασία 15΄
Ψήσιμο 40΄ – 45΄
Διαδικασία
Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι με το αλάτι, το πιπέρι. Ανακατεύουμε, κάνουμε στη μέση πηγαδάκι και ρίχνουμε τα αυγά, το γιαούρτι και λίγο γάλα και χτυπάμε με ένα πιρούνι καλά να γίνει ένα λείο μείγμα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα καθώς χτυπάμε. Πρέπει να γίνει ένας χυλός πηχτός σαν μέλι. Κρατάμε μια χουφτίτσα από το τυρί και το υπόλοιπο το προσθέτουμε στο χυλό.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο λάδι. Αδειάζουμε μέσα το χυλό· πρέπει να έχει ύψος περίπου 0,5 εκ. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το τυρί που κρατήσαμε και περιχύνουμε λίγο λάδι από πάνω. Ψήνουμε την πίτα για περίπου 40 – 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Homemade pie by Loukas Delikos
Είμαι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και στόχος μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε μαζί μου!