Μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω Tex-Mex: Nachos!!
Υλικά
Για τη σάλσα
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Ξεφλουδίζουμε τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε σε ροδέλες, τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα, αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε.
Εν τω μεταξύ σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τις πιπεριές, τα φασόλια και συνεχίζουμε ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να μαλακώσουν.
Ετοιμάζουμε και τη σάλτσα ντομάτας. Ψιλοκόβουμε τη ντομάτα και το μαϊντανό, προσθέτουμε το λεμόνι, αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα pyrex/ταψάκι τοποθετούμε τις γλυκοπατάτες, τα λαχανικά, τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
Είμαι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και στόχος μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε μαζί μου!