1)Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες ή κύβους σε ότι μέγεθος σας αρέσει.
2)Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, για 10 λεπτά.
3)Στη συνέχεια σκορπίζουμε πάνω στα μανιτάρια το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά
4)και ρίχνουμε το χλιαρό γάλα και ξανά ανακατεύοντας.
5)Προσθέτουμε τα δυο φλιτζάνια νερού ανακατεύουμε κι αφήνουμε να πάρει μια βράση και στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά 5-10’ ανακατεύοντας μερικές φορές.
Κατηγορίες:
Tags:
Γεια, είμαι η Ναταλία!
Είμαι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και στόχος μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε μαζί μου!
θα σε ενημερώνω συχνά με νέα για την υγεία και τη διατροφή, με γευστικές συνταγές, και συμβουλές που δεν μοιράζομαι πουθενά αλλού.
Γράψε το e-mail σου εδώ και μπες στη mailing list!