3 κεφάλια φινόκιο ψιλοκομμένα
200 γραμμάρια φέτα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας χονδροκομμένο μάραθο (τη φούντα του φινόκιο που μοιάζει με άνιθο)
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για τη σος (χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν) :
μισή κούπα χυμό λεμόνι
1 1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού πικάντικη μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
λίγο μάραθο (τη φούντα του φινόκιο)
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε για 15-20 λεπτά να μαριναριστεί με τη σος.
Προεραιτικά προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο αν το μίγμα είναι στεγνό.
Είμαι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και στόχος μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε μαζί μου!