Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα βάζουμε σε μια λεκάνη. Προσθέτουμε κομμένα σε ψιλούς κύβους την ντομάτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Περιχύνουμε με το χυμό από τα μοσχολέμονα. Πολτοποιούμε το μείγμα όπως κάνουμε με τον πουρέ (στον πολτοποιητή). Στολίζουμε με ψιλοκομμένα φυλλαράκια μαϊντανού. Τη συνοδεύουμε με κριτσινάκια, παξιμάδια, ψωμάκια ή στικς ωμών λαχανικών.
Η σάλτσα Γουακομόλε είναι μια καλή επιλογή για να ενσωματώσουμε το αβοκάντο στη διατροφή μας! Τα οφέλη του αβοκάντο είναι πολλά:
Είμαι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και στόχος μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε μαζί μου!