1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
1/3 φλιτζάνιου αλεύρι αμυγδάλου
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουτ. εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κουτ. αλάτι
1/2 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα λιωμένη
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά (εκτός από τη σοκολάτα) σε ένα μικρό μπολ.
Ρολάρετε το μίγμα σε μικρές μπάλες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο αλεύρι στα χέρια σας για να μην κολλάνε στο πλάσιμο.
Παγώστε για 30 λεπτά, στη συνέχεια κυλήστε τις μπάλες στη λιωμένη σοκολάτα και στη συνέχεια παγώστε για άλλα 30 λεπτά με 1 ώρα.
Είμαι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και στόχος μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε μαζί μου!