1 κ.σ. αλεσμένος λιναρόσπορος μουλιασμένος σε 3 κ.σ. νερό για μισή ώρα (ή 1 αβγό αν δεν ακολουθείς vegan διατροφή)
Διαδικασία
Ετοιμάζουμε τον κιμά σόγιας. Σε μεγάλη κατσαρόλα τοποθετούμε τον κιμά σόγιας με 2 λίτρα νερό. Μόλις πάρουν βράση σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε 10'. Στη συνέχεια σουρώνουμε τον κιμά σε τρυπητό και ξεπλένουμε. Τον στίβουμε πολύ καλά και τον βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε το μείγμα με τα χέρια.
Πλάθουμε σε μπιφτέκια, τα τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε για 50' στους 200°C.
Είμαι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και στόχος μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε μαζί μου!
θα σε ενημερώνω συχνά με νέα για την υγεία και τη διατροφή, με γευστικές συνταγές, και συμβουλές που δεν μοιράζομαι πουθενά αλλού.
Γράψε το e-mail σου εδώ και μπες στη mailing list!