Εύκολα γεύματα σε 15'
Καλέστε τώρα: 2102615284

Εύκολα γεύματα σε 15'

Αρχική / Blog / Εύκολα γεύματα σε 15'

Παρακάτω θα βρεις 4 ιδέες για γεύματα που μπορείς να ετοιμάσεις σε 15 λεπτά ή λιγότερο. Προσάρμοσε τη μερίδα ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες και απόλαυσε το γεύμα σου!

 

1. Φτιάξε ένα πιάτο σνακ: Προσπάθησε να συμπεριλάβεις σύνθετους υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και καλά λιπαρά καθώς επίσης φρούτα και λαχανικά. Εδώ είναι μερικοί διαφορετικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις: 

🔸Βραστά αβγά, λαχανικά /φρούτα, αβοκάντο/ελιές, ψωμί ολικής αλέσεως (ή κράκερ) 

🔸Φασόλια edamame, αραβική πίτα ολικής και χούμους ψιλοκομμένα λαχανικά ή φρούτα 

🔸Κομμάτια κοτόπουλο, παξιμάδια χαρουπιού, γουακαμόλε και λαχανικά 

  2. Τοστ με αβοκάντο και αβγά, σολομό ή τη δική σου αγαπημένη πηγή πρωτεΐνης. Μπορείς να συνδυάσεις με  λαχανικά σοτέ ή φρούτα. 
  3. Stir –fry λαχανικών με ζυμαρικά ολικής αλέσεως ή καστανό ρύζι: Ετοίμασε τα ζυμαρικά ή το ρύζι σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα σοτάρεις τα λαχανικά σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Ανακάτεψε τα ζυμαρικά/ρύζι  με τα λαχανικά και μερικές κουταλιές σάλτσα ή πέστο σε ένα μπολ.
   4. Σάντουιτς ή τορτίγια:  Συνδύασε το σάντουιτςτην τορτίγια) με λαχανικά και χούμους/ σος γιαούρτι ή ένα φλιτζάνι με φρούτα και ανάμεικτους ξηρούς καρπούς 

 

 Επικοινώνησε μαζί μου εδώ για να φτιάξουμε μαζί το δικό σου πρόγραμμα με έξυπνα γεύματα στην καθημερινή σου διατροφή!

Γεια,

Είμαστε μια ομάδα Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και στόχος μας είναι να σε παροτρύνουμε, να σε κινητοποιήσουμε και να σε εκπαιδεύσουμε σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε!